En liten prolog

Jag har alltid tyckt om att skriva. Det har varit ett intresse sedan barnsben. Mitt fantasifulla jag skrev berättelser som om det vore naturligt och lärarna blev lika häpna och imponerade varje gång. Att skriva är ett sätt för mig att släppa ut mina tankar och idéer. Man kan säga att idéerna lagras i hjärnan och när det blir fullt måste en del släppas ut. Men ibland vet jag inte var jag ska göra av allting. Jag vill bara skriva och vara kreativ, men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Har inga idéer till mina böcker som jag jobbar på. Jag vill göra något och blir galen när jag inte vet vad jag ska skriva. Abstinens…

Ibland skriver jag dagböcker men för det mesta fortsätter jag på min roman. Men när idéerna inte är i balans med inspirationen är det bra att ha någonstans att lätta på trycket. Därför startade jag den här bloggen. Jag har egentligen haft den ett tag men det är inte först nu som jag skriver på den. Har provat en del bloggportaler men nu hoppas och tror jag att Spotlife är den rätta portalen för mig att lätta på ankaret och skriva och filosofera över livet :) Bilder kommer säkerligen att komma upp då jag älskar att fotografera. Jag använder Canon eos 1100d som är välanvänd och fin. Spelar gitarr och sjunger också. Jag har en del idoler men en som betyder mycket för mig är Lisa Ekdahl. Hon är min förebild inom musiken och inspirerar mig att fortsätta jaga efter mina drömmar och hitta min plats i livet. Förutom det så lugnar hennes musik ner mig när vattenbägaren rinner över och saker börjar bli jobbiga i och med att jag lätt får ångest, vilket ni kommer att läsa mer om senare :)

Josefine heter jag förresten. Jag är snart 19 år och har precis flyttat hemifrån till en mysig tvåa. Har världens gosigaste kisse ♥ Hon heter Molly och är en bruntigré liten kelis som jag älskar högt! Adopterade henne från ett jourhem bara för några veckor sedan (tidig födelsedagspresent från mamma) och ska troligtvis adoptera en till katt från ett annat jourhem. Lite info för ni som inte är riktigt bekanta med vad jourhem är: Ett kattjourhem är vanliga familjer som tar hand om en eller flera katter tills den får ett permanent boende hos en passande husse eller matte. Det är alltså katthem. Rekommenderas högt!! Du får bra och gosig sällskap samtidigt som du gör en god gärning :)

Jag hoppas att ni ska trivas och att ni får en bra dag.

Godnatt!

018039

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>