Sliten…

God kväll!!

Jag fyller år på onsdag men vi valde att ha mitt födelsedagskalas nu idag eftersom att mamma, jag och syster + syskonbarn ska på semester på tisdag.

Mamma ringde som planerat på dörrklockan vid kl 11 och hjälpte mig att städa och få ordning på saker och ting. Det var ju inte längesen som jag flyttade hemifrån så det är bra att få lite hjälp med storstädning osv. Sedan gick vi ut och åt på en bra restaurang här i staden. Tog en dagens sallad och till efterrätt en god rabarberpaj med vaniljsås 😍👏🏻  Sen åkte vi till min pappa och fixade lite till kalaset som skulle börja kl 14.30. Jag fick massa fina presenter! Blommor, två gratängformar (en blå och en rosa!!!), stora glas, presentkort på IKEA… Och så vidare. Men det bästa var denna fina vattenkanna som jag fick av farmor och farfar! 


Då illamåendet har kommit igång igen och jag inte är sugen på något så hoppade jag över jordgubbarna 🙄 Det fick räcka med kaffe. Det där med magont och illamående går i perioder.. En natt vaknade jag av att jag hade så himla ont i magen! Igårkväll när jag la mig i sängen hade jag också ont i magen men inte lika starkt. Det började göra ont i ryggen och sen gick det över till magen. Någon mer som är bekant med det här problemet och har en idé vad det kan bero på?? 

När mitt kaffe var uppdrucket sprang jag ut med mina älskade systerdöttrar och lekte i säkert 3 timmar. Det var roligt men resulterar i trötthet 😅 Men vad gör man inte för barn?

Nu ska jag nog gå till Ica, dvs om jag orkar, och köpa lite snacks! 

Ha en fin kväll ❤️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>