Dricka kaffe?

Hej hej bloggen!

Just nu sitter jag i mitt alldeles egna kök som jag älskar så mycket och fikar med jag och mig själv 😅 Molly gjorde mig sällskap en stund men sen gick hon iväg nån annanstans.. Hon har sina favoritställen. Flera gånger har jag hittat henne PÅ skafferiet och till o med på skåpet ovanför kylen. Knasig kisse.. Men jag älskar henne ändå ❤️ Annars ligger hon på skänken i vardagsrummet vilket ju är rimligare än högst upp på ett dammigt skafferi.

Men hur som helst. Världens goaste är hon iallafall.

Jag har inte varit en riktig kaffemänniska men på sista tiden så har jag varit sugen på en kopp eller två. Speciellt när jag är lite seg. Är det konstigt när man snart ”bara” är 19 år? 😅 när lärde ni er dricka kaffe? ☕️

(Dessutom, vad är fika utan kakor!!??)


blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dricka kaffe?

  1. Jag började dricka kaffe i sjuan, vad är man då typ 12-13 år? 😀

    Tycker typ att det hör till att börja dricka kaffe när man sitter i sitt alldeles egna kök 😀 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>