Semester + goda nyheter!

Hej hej peepz!

Idag ska jag till Lidköping tillsammans med mamma och syster + bror och syskonbarn. Vi ska stanna där tills imorgon. Egentligen skulle vi stannat till torsdag kväll men av privata skäl så valde vi att åka hem imorgon istället.

Jag har goda nyheter om morgondagen! Vi får åka hem lite tidigare då katthemmet ringer på dörren senare på eftermiddagen och har med sig en katt till mig som jag förhoppningsvis ska adoptera. Men först är det en provperiod i en månad för att se om det går bra med Molly. Och om det fungerar som det ska och de kommer bra överens så får jag köpa henne! SÅ HIMLA PEPP!! Eftersom Molly är innekatt är det bra att ha två i och med att jag kommer börja jobba sen och, som idag, åka bort. Då har de iallafall varandra liksom och då kan jag känna mig lugn. Jag har faktiskt lite ångest att lämna Molly just nu..

Jag har packat det viktigaste. Nu återstår bara att vänta på att mamma ska komma. Hittade förresten ett par örhängen som jag inte använt på flera år. Så söta ❤️

Ha det bäst 🌹

(Och så är det min födelsedag imorgon.. så himla mycket att göra 😅)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>