Lidköping + Ny katt

Jag var i Lidköping tisdag till onsdag! Det var hur mysigt som helst att umgås med mina syskonbarn och campingen var super! Tisdags kväll åt vi pizza på campingens restaurang. Det fanns en pizza med bacon, ost, curry och skinka tror jag det var. ”Vore kul att pröva något nytt” tänkte jag och beställde den… Döhungrig som jag var. Men den var inte så god som jag hade hoppats på 😅 Åh vad jag ångrade mig att jag inte tog kebabtallriken som såg så god ut. Men om man ska se det från den ljusa sidan: jag blev mätt iallafall. Och så vet jag ju detta till nästa gång 😉 #staypositive

Mamma och jag åkte hem runt kl 13 dagen därpå då katten skulle komma. Maja heter hon. Hon kommer från samma katthem som Molly och är världens sötaste lilla gräddnosen! Just nu är detta bara en provmånad för att vara säker på att det går bra med Molly. Dock är Molly inte så villig att bli vän med henne. Hoppas verkligen att det ger med sig..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>